UPPLEVELSER FRÅN VÅRA KLIENTER:


ALLERGI BESVÄR:
26/4 2014
"Tack för tipset om bovete! På dessa tre dagar som jag kört ditt tips på smoothien, samt efter din behandling så har min allergi minskat och jag behöver inte ta några allergimediciner. Känns riktigt bra det! Stort tack!!SKÖLDKÖRTEL OCH ALLERGI BESVÄR:
"Min 18-åriga dotter började gå på behandling i maj 2013 på grund av problem med nedsatt produktion av sköldkörtelhormon (hypertyreos) och allergi. Då var hon mycket trött, deprimerad och helt energilös trots medicinering med Levaxin. Hos läkarkåren fanns ingen hjälp att få då alla värden var i sin ordning efter att Levaxin satts in. Med hjälp av behandlingar med Lifesystemet och olika tillskott enligt Veronicas rekommendationer har min dotter faktiskt fått sitt liv tillbaka och slipper befinna sig i det tröstlösa tillståndet som hon gjorde tidigare. Även allergier behandlades under denna period, bland annat för katt och problemen har minskat betydligt efter hand. Jag är så glad och tacksam att vi kom i kontakt med Veronica och kunde komma till rätta med alla problem. Nu för tiden är det svårt att föreställa sig hur jobbig situationen var under flera år"


ALLERGI:
" Min kontakt med Veronica Niva började med att hon behandlade våra djur. Med bra resultat på de föll det sig naturligt för mig att vända mig till henne när jag själv behövde hjälp. Jag drabbades av förlossningsutlöst allergisk rinit. Det yttrade sig första gången genom att min tunga och luftvägar svällde igen när jag åt en mandel- och nöttårta. Jag fick svårt att andas och fick åka till akuten. Detta upprepades den kommande tiden ett antal gånger, utan att jag fick reda på varför eller mot vad jag reagerade. Till slut utlöstes mina allergiska reaktioner bara av luften hemma. Medan jag bytte bostad och levde sterilt fick jag diagnosen på allergiska mottagningen, men ingen behandling. Det var något som kunde hända efter graviditet och jag skulle få leva med det. Det skulle kanske eller kanske inte växa bort med tiden. Jag fick kortison och antihistaminer tillsammans med en andrenalinspruta att åka hem o göra mitt bästa med. "Mitt nya liv" kunde jag inte acceptera och kontaktade därför Veronica för hjälp. Efter en analys, fyra behandlingar tillsammans med en ändrad kost till glutenfri vegan var jag nästan symptomsfri en månad senare. Efter bara en veckas behandling slutade jag med alla mediciner, vilka jag tog dygnet runt pga att jag reagerade på allt runt omkring mig. Från damm, djur, pollen till födoämnen som nötter, tomat, kryddor. Listan var lång. Ytterligare en behandling och en månad senare var jag friskare, fräschare och framförallt lyckligare än på många år. Veronica hjälpte mig med de underliggande orsakerna, annat som tyngde mig och belastade mitt system för att allergierna sedan skulle utlösas i min stressade kropp. Jag har sedan dess rekommenderat Veronica till många jag känner med olika problem som jag vet att hon också framgångsrikt lyckats hjälpa. Veronica gjorde det som sjukvården misslyckades med. Hjälpa, bota och lära att förstå orsaken. För att kunna förhindra att bli sjuk på samma sätt igen, istället för att bara dölja symptomen. Jag har än idag inte behövt ta mediciner för någon reaktion sedan Veronicas första behandling. "


SVÅR MIGRÄN:
"Jag har haft migrän till och från i tio år. Så svår att jag i bland låg hemma och kräktes och fick vara hemma från jobbet. Migränen är i dag helt borta med denna teknik samt tips på olika preparat som hjälpt min kropp att komma i balans."


VITAMIN OCH MINERALBRISTER:
"Jag gjorde en vitamin och mineraltest. Jag äter lite preparat men fick nu veta att jag åt alldeles för liten dos, samt att jag hade brist på aminosyran GABA och Arginin. Inte konstigt att man känner sig trött!"


BORRELIA:
" Jag kom för en hälsoanalys. Jag tyckte det var spännande för Veronica fann borrelia med sitt system, precis som min läkare trodde".


SKÖLDKÖRTELBESVÄR:
" Det känns tungt att vakna utan energi, vara nedstämd, håglös, deppig, svullna ben, håret och naglar som är sprött. Allt p.g.a sköldkörtelbesvär! Eftr bara 4 balanseringar hos Veronica med Life system upptäckte jag att jag var mer i balans på alla plan! Tänk att kunna bli frisk, och nu slapp jag Levaxinet! "


TRIGEMINUSNEURALGIA:
"Att leva med en ovanlig nervsjukdom med otroligt hög smärta är en utmaning då läkare skolad i klassisk medicin inte riktigt vet hur den ska behandlas.
Enda sättet till möjlig förbättring är att själv komplettera med olika typer av alternativmedicin.
Man får testa och känna efter vad som fungerar bäst.

Jag har under ett antal månader balanserats med kvantmedicin och utrustningen L.I.F.E System. Efter undersökningen skickade L.I.F.E System sedan frekvenser till nervceller i det skadade området så att cellerna själva började balansera sig.

I samband med analysen upptäcktes även att mängden stresshormoner var mycket höga i kroppen. Den reducerades med frekvensterapi från L.I.F.E.

Det är många faktorer som påverkar ett tillfrisknande. På LifeVisions har man både
jobbat med L.I.F.E System för inre faktorer i kroppen och samtal kring vardags och arbets situation. Detta arbete har utförts mycket proffesionellt av terapeut Veronica Niva.

Parallellt har jag själv aktivt arbetat med egna åtgärder att förbättra livsstilsfaktorer.

Genom arbetet från "LifeVisions" i kombination med mitt eget arbete har jag fått ett hälsosammare liv med mindre smärta.

Jag kan varmt rekommendera "LifeVisions" för reduktion av smärta, samtalsterapi och bättre hälsa!"

/KRF


TWAR OCH HORMONELLA OBALANSER:
"
Du skall ha stort tack Veronica för allt du har gjort för mig när jag mått så dåligt, och allt känts så tungt! Vad skulle jag ha gjort utan din hjälp. Stor kram M"


UTBRÄNDHET:
"Efter att ha varit utbränd flera år har det känts tungt att hitta energi igen. Jag sov bättre och kände mig gladare, efter bara några balanseringar med L.I.F.E System. Fick även bra tips på kostförändringar som jag tagit till mig av"


NEDSATT IMMUNFÖRSVAR:
" Som småbarnsmor och jobb på heltid, har man alltid fullt upp. Kämpat med mitt dåliga immunförsvar och energibrist länge.Det som är helt fantastiskt är att jag efter bara några besök kände mig piggare än någonsin"


RYGGVÄRK:
" Jag är smått överraskad eftersom inte bara min häst blev hjälpt av denna teknik utan även jag själv.Bara efter ett par gånger började min ryggvärk vända. Kunde åka på bilensemester till Norge utan besvär denna gång"


MAG OCH TARMPROBLEM:
"Har provat så mycket för mina mag och tarmproblem, men här fick jag äntligen rätt hjälp. Jag t.o.m klarar av att äta broccoli som jag inte tålde tidigare"


SVÅR MIGRÄN:
" Migränen försvann ej helt, men minskade radikalt efter balanseringarna hos Dig, känns så skönt att kunna fungera normalt igen"