Oavsett vad du vill åstakomma i ditt liv så krävs det energi, energi som måste skapas i dina celler. En god energinivå är avgörande hur vår kropp mår. Den självklara frågan blir "Hur får vi våra celler att skapa mer energi"?

ERBJUDANDE :

 BALANSERING MED BIORESONANS "L.I.F.E SYSTEM"OCH MILLIMETERVÅGOR "TRIOMED"

"STORA HÄLSOTESTET"/KROPPSSCANNING MED BIORESONANS L.I.F.E SYSTEM 
        
 VETEGRÄSJUICE, KYÄNI, ALOE VERA PRODUKTER, ÖRTER, 
 HOMEOPATMEDEL, ALPHA PLUS PRODUKTER

 FÖRELÄSNINGAR    


         
I Sverige ökar antalet terapeuter snabbt, som använder bioresonans. Samt kunskapen och betydelsen över hur kosten påverkar våra kroppar!

Man behöver inte åka längre än till Danmark, Tyskland, eller Ryssland där läkare, veterinärer och homeopater använder sig av systemet.  I Tyskland kan vi även se att många läkare har samma utbildning som näringsterapeuter.

Tyskland finns över 6.000 terapeuter som använder sig av tekniken. Nyligen köpte Geneves största sjukhus in L.I.F.E System. Milans fotbollslag använder tekniken, för snabbare återhämtning och korrigering av obalanser för att kunna vara i toppform. 

"Genom rätt andningsteknik, ren mat utan kemiska besprutnings medel, rätt ph värde i våra kroppar, ren kvalité på vårt dricks vatten och ett positivt tänkande, hjälper vi kroppen att själv komma i balans"

 


                        

 

Bild nedan: Thomas Andersson f.d fotbollsspelare VSK. Samt tidigare proffs i Skottland. " För mig är hälsa viktigt. Genom att på detta unika sätt kunna kartlägga kroppens obalanser och även hjälpa kroppen till självläkning. Anser jag detta är en både komplett och helt unik metod. Jag har själv använt mig av L.I.F.E System. Tekniken går framåt. Även inom alternativ medicin och till människans fördel. Man slipper biverkningar och kemiska produkter. Kan verkligen rekommendera detta till alla!

                                                  

 

 

FÖRETAGET LIFE VISIONS ERBJUDER PROFESSIONELL VÄGLEDNING I FRÅGA OM KOST OCH HÄLSA. FINNS TILL FÖR DIG SOM VILL GÖRA EN FÖRÄNDRING OCH HITTA ETT BALANSERAT LIV.

           INVESTERA I DIN HÄLSA FÖR DET ÄR DU VÄRD!